Konoba Skoblar

Rezervare

Možete naručiti za van | Zadar

Ako želite uživati u lijepoj večeri uz hrvatsku ili mediteransku hranu sa svojim najmilijima, onda je naš restoran pravi izbor za vas. U našem restoranu Konoba Skoblar nudimo vam raznovrsna i slasna jela koja još više gode u ugodnom okruženju. Na našoj ugodnoj terasi možete upijati sunčeve zrake. Naše dobro klimatizirane unutarnje prostorije vaš će boravak zasigurno učiniti ugodnim.

Restoran na dobrom mjestu s ručkom

Naša kuhinja oduševit će vas posebnim autentičnim i tradicionalnim jelima. Poznati smo po našim ukusnim lokalnim proizvodima i po našim raznovrsnim regionalnim proizvodima. Uživajte u vašem doručku, u vašem brunchu, u vašem ručku ili u vašoj večeri kod nas! Za sve food blogere: Snimite fotografije i podjelite ih na instagramu – imamo besplatan WiFi. Osim toga, imamo odvojen dio za pušače.

Posebni načini prehrane

Svojim gostima nudimo i vegetarijanske obroke – na taj način svatko može naći nešto ukusno za sebe. Iznenadit će vas koliko je mogućnosti za razmaziti svoje nepce poslasticama, a opet brinuti o svojem zdravlju.

Dozvolite da vam pomognemo oko vaših svadba

Još danas rezervirajte stol kod nas i razmazite se večerom s izvrsnim jelima u našim ugodnim prostorijama. Kod nas je rezervaciju moguće izvršiti također putem telefonom na broj 0992227671. Kod nas možete sasvim lako platiti Mastercard karticom, debitnom karticom, American Express karticom i VISA karticom. Naravno, prihvaćamo i plaćanje gotovinom. Našu hranu možete naručiti i za van. Također organiziramo poslugu na privatnim događajima. Za još više informacija i rezervacije slobodno nas kontaktirajte. Želite li svoju svadbu proslaviti kod nas – javite se i mi ćemo taj dan učiniti spektakularnim. Radimo svakim danom od 08:00 do 00:00 sati.

Locație

Faceți click pentru a afișa harta

Adresa ta IP va fi trimisă la Google Maps.

Trg Petra Zoranića 3, 23000 Zadar, Croația

Fă o rezervare

0992227671

Programul nostru program de funcționare

Luni
08:00 – 00:00
Marți
08:00 – 00:00
Miercuri
08:00 – 00:00
Joi
08:00 – 00:00
Vineri
08:00 – 00:00
Sâmbătă
08:00 – 00:00
Duminică
08:00 – 00:00

Opțiuni de plată disponibile

Serviciile noastre

Informații contact

Trimite-ne mesajul tău.

Introdu numele.
Introdu adresa de e-mail.
Introdu numărul de telefon.
Introdu subiectul.
Introdu mesajul.
Mesajul tău a fost trimis. Te vom contacta în curând.
Mesajul nu a fost trimis.
Twitter_Logo_Blue