Konoba Skoblar

Rezervacija

Možete naručiti za van | Zadar

Ako želite uživati u lijepoj večeri uz hrvatsku ili mediteransku hranu sa svojim najmilijima, onda je naš restoran pravi izbor za vas. U našem restoranu Konoba Skoblar nudimo vam raznovrsna i slasna jela koja još više gode u ugodnom okruženju. Na našoj ugodnoj terasi možete upijati sunčeve zrake. Naše dobro klimatizirane unutarnje prostorije vaš će boravak zasigurno učiniti ugodnim.

Restoran na dobrom mjestu s ručkom

Naša kuhinja oduševit će vas posebnim autentičnim i tradicionalnim jelima. Poznati smo po našim ukusnim lokalnim proizvodima i po našim raznovrsnim regionalnim proizvodima. Uživajte u vašem doručku, u vašem brunchu, u vašem ručku ili u vašoj večeri kod nas! Za sve food blogere: Snimite fotografije i podjelite ih na instagramu – imamo besplatan WiFi. Osim toga, imamo odvojen dio za pušače.

Posebni načini prehrane

Svojim gostima nudimo i vegetarijanske obroke – na taj način svatko može naći nešto ukusno za sebe. Iznenadit će vas koliko je mogućnosti za razmaziti svoje nepce poslasticama, a opet brinuti o svojem zdravlju.

Dozvolite da vam pomognemo oko vaših svadba

Još danas rezervirajte stol kod nas i razmazite se večerom s izvrsnim jelima u našim ugodnim prostorijama. Kod nas je rezervaciju moguće izvršiti također putem telefonom na broj 0992227671. Kod nas možete sasvim lako platiti Mastercard karticom, debitnom karticom, American Express karticom i VISA karticom. Naravno, prihvaćamo i plaćanje gotovinom. Našu hranu možete naručiti i za van. Također organiziramo poslugu na privatnim događajima. Za još više informacija i rezervacije slobodno nas kontaktirajte. Želite li svoju svadbu proslaviti kod nas – javite se i mi ćemo taj dan učiniti spektakularnim. Radimo svakim danom od 08:00 do 00:00 sati.

Lokacije

Kliknite za prikaz karte

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

Trg Petra Zoranića 3, 23000 Zadar, Hrvatska

Napravite svoju rezervaciju

0992227671

Naše radno vrijeme

Ponedjeljak
08:00 – 00:00
Utorak
08:00 – 00:00
Srijeda
08:00 – 00:00
Četvrtak
08:00 – 00:00
Petak
08:00 – 00:00
Subota
08:00 – 00:00
Nedjelja
08:00 – 00:00

Dostupne mogućnosti plaćanja

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Pošaljite nam poruku.

Unesite ime.
Unesite adresu e-pošte.
Unesite broj telefona.
Unesite predmet.
Unesite poruku.
Vaša je poruka poslana. Uskoro ćemo vam se javiti s povratnom informacijom.
Poruka nije uspješno poslana.
Twitter_Logo_Blue