Konoba Skoblar

Rezervacija

Možete naručiti za van | Zadar

Zabavna večer s ukusom hrvatskom i mediteranskom hranom – serviramo vam svježe pripremljena jela u ekskluzivnoj atmosferi. Naš restoran Konoba Skoblar ispunjava sve vaše želje – slasna jela i opuštena okolina zasigurno će vas oduševeti. Naša terasa posebno je privlačna pri toplom vremenu. Naše klimatizirane prostorije vaš će boravak zasigurno učiniti ugodnim.

Izvanredan restoran sa svestranim jelovnikom

Naša će vas hrvatska i mediteranska kuhinja opčiniti. Čak i za naše najizbirljivije posjetitelje imamo ogroman broj slastica iz naših ukusnih lokalnih proizvoda i naših raznovrsnih regionalnih proizvoda. Rado ćemo vas ugostiti na doručku, na brunchu, na ručku ili na večeri u ugodnom ambijentu! Imamo besplatni WiFi za bezbrižno surfanje na internetu. Kutak za pušače nudi idealno sklonište za sve pušače.

Posebni načini prehrane

Naša kuhinja brine se i o vegetarijanskoj pripremi jela, a ipak nudi impozantnu raznolikost. Iznenadit će vas koliko je mogućnosti za razmaziti svoje nepce poslasticama, a opet brinuti o svojem zdravlju.

Iskoristite našu uslugu dostava

Kontaktirajte nas i rezervirajte tren. Na raspolaganju vam stojimo putem telefona na broj 0992227671. Kod nas je moguće platiti debitnom karticom, VISA karticom, Mastercard karticom, American Express karticom ili na klasičan način gotovinom. Za sve koji su u žurbi, naša ćemo jela rado spremiti za ponijeti. Ako želite, svoj privatni događaj možete ga održati i na našoj lokaciji. Planirate svadbu? Bila bi nam čast pomoći vam pri tome i taj nezaboravni događaj u životu učiniti jedinstvenim. Svakim danom od 08:00 do 00:00 sati možete navratiti kod nas.

Lokacije

Prikaži kartu

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

Trg Petra Zoranića 3, 23000 Zadar, Hrvatska

Napravite svoju rezervaciju

0992227671

Naše radno vrijeme

Ponedjeljak
08:00 – 00:00
Utorak
08:00 – 00:00
Srijeda
08:00 – 00:00
Četvrtak
08:00 – 00:00
Petak
08:00 – 00:00
Subota
08:00 – 00:00
Nedjelja
08:00 – 00:00

Dostupne mogućnosti plaćanja

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Pošaljite nam poruku

Unesite ime.
Unesite adresu e-pošte. Unesite valjanu adresu e-pošte
Unesite broj telefona. Upišite valjani broj telefona
Unesite predmet.
Unesite poruku.
Vaša je poruka poslana. Uskoro ćemo vam se javiti s povratnom informacijom.
Poruka nije uspješno poslana.
Twitter_Logo_Blue