Konoba Skoblar

Rezervacija

Možete naručiti za van | Zadar

Želite jesti hrvatsku ili mediteransku hranu, a još uvijek ste u potrazi za prikladnim restoranom u kojem želite provesti svoju večer? U našem restoranu Konoba Skoblar nudimo vam raznovrsna i ukusna jela koja još više gode u ugodnom okruženju. Kada je toplo vrijeme, posjetite našu idiličnu terasu. Jednostavno pobjegnite od vrućine u naše dobro klimatizirane prostorije. Ugodno se kod nas smjestite.

Restoran na dobrom mjestu s doručkom

Hrvatska i mediteranska kuhinja očarat će vas ekskluzivnom ponudom delikatesa. Čak i za naše najizbirljivije posjetitelje imamo velik broj specijaliteta iz naših ukusnih lokalnih proizvoda i naših raznovrsnih regionalnih proizvoda. Rado ćemo vas ugostiti na doručku, na brunchu, na ručku ili na večeri u ugodnom ambijentu! Ulogirajte se na našu gratis WiFi-mrežu i ostanite u kontaktu s vašim prijateljima. Naš posebno uređeni dio za pušače društveno je okupljalište za sve koji se prepuštaju užicima dobroga duhana.

Posebnosti

Imamo i vegetarijanske specijalitete na našem jelovniku, kako bismo vas mogli razmaziti ukusnom raznolikošću. Želimo vam olakšati brigu za zdravlje dok jedete kod nas te dokazati da i zdrava jela mogu biti ukusna.

Posebno praktično zahvaljujući našim uslugama dostava

Jednostavno rezervirajte stol kod nas. Rado ćemo vas ugostiti u našim stilski uređenim prostorijama. Pošaljite nam svoju rezervaciju izravno putem telefona na broj 0992227671. Kod nas možete platiti gotovinom ili American Express karticom, debitnom karticom, VISA karticom ili Mastercard karticom. Vrlo rado ćemo zapakirati vaša jela za ponijeti. Također organiziramo poslugu na privatnim događajima. Za sve ostale informacije i rezervacije jednostavno nas kontaktirajte. Planirate svadbu? Rado ćemo vam u tome pomoći i taj nezaboravni događaj u životu učiniti spektakularnim. Svakim danom od 08:00 do 00:00 sati možete navratiti kod nas.

Lokacije

Prikaži kartu

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

Trg Petra Zoranića 3, 23000 Zadar, Hrvatska

Napravite svoju rezervaciju

0992227671

Naše radno vrijeme

Ponedjeljak
08:00 – 00:00
Utorak
08:00 – 00:00
Srijeda
08:00 – 00:00
Četvrtak
08:00 – 00:00
Petak
08:00 – 00:00
Subota
08:00 – 00:00
Nedjelja
08:00 – 00:00

Dostupne mogućnosti plaćanja

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Pošaljite nam poruku

Unesite ime.
Unesite adresu e-pošte. Unesite valjanu adresu e-pošte
Unesite broj telefona. Upišite valjani broj telefona
Unesite predmet.
Unesite poruku.
Vaša je poruka poslana. Uskoro ćemo vam se javiti s povratnom informacijom.
Poruka nije uspješno poslana.
Twitter_Logo_Blue